Kedvenc, mert nem szívja meg magát olajjal.
Hozzávalók:
1 kg liszt
1 kg liszt
1 kis doboz tejföl
1 csomag élesztő
só
6 dl tej
Az élesztőt egy kis langyos tejben, kevés cukorral felfuttatjuk. A hozzávalókat összegyúrjuk, majd a tésztát fél órát szobahőmérsékleten és fél órát hűtőben pihentetjük. Olajos kézzel korongokat formálunk belőle, majd bő olajban kisütjük.
1 csomag élesztő
só
6 dl tej
Az élesztőt egy kis langyos tejben, kevés cukorral felfuttatjuk. A hozzávalókat összegyúrjuk, majd a tésztát fél órát szobahőmérsékleten és fél órát hűtőben pihentetjük. Olajos kézzel korongokat formálunk belőle, majd bő olajban kisütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése